Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb tehetségkutatók képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Egyéb tehetségkutatók - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Egyéb tehetségkutatók
Keresés
Találatok száma - 8 db
American Idol

American Idol

Májustól az Animax nézői találkozhatnak az amerikai zenei tehetségkutatóval. Május 1-jétől, szombat esténként, 21.20-as kezdettel vetíti a Magyarországon több háztartásban este nyolctól látható Animax az American Idol-t. A 62 ország 200 millió otthonában 15 nyelven elérhető csatorna itthon a tehetségkutató nyolcadik évadját küldi képernyőre, feltehetően azzal a szándékkal, hogy a tinédzserek, fiatal felnőttek körében javítson közönségarányán. A nyolcadik széria az USA-ban 2009 tavaszán futott.

Borsodi Tehetségek

Borsodi Tehetségek

A "tölts fel, hogy letölthessünk" mozgalmunkkal azt szeretnénk elérni, hogy minden regisztrált tagunk töltsön fel képet, hanganyagot. Ugyanis a 2010-es év végén szeretnénk egy tehetségkutatót megszervezni!

Karaoke verseny

Karaoke verseny

A Starworld Music School többfordulós karaoke versenyt hirdet amatőröknek és profiknak. Verseny kezdete: 2010. március. Versenykiirás és bővebb információt hamarosan itt is olvashatsz. (www.enekoktatas.hu, www.enekverseny.com). Info: +3670 591 8999

Magyar Géniusz Portál

Magyar Géniusz Portál

A Géniusz tehetségsegítő képzésekről részletes tájékoztatást nyújtunk honlapunkon. A résztvevők számára térítésmentesen nyújtott képzések iránt érdeklődő csoportok igényeit felmérjük, hogy a képzéseket az Önök igényeinek megfelelően szervezhessük meg.

Megasztár

Megasztár

Idén is elstartol a Megasztár. Ezúttal a 6. széria keretein belül követhetik figyelemmel a nézők a jövő nagy tehetségeit hétről-hétre. Az előző 5 szériához képest sok minden a régiben maradt, de sok újítást is eszközölnek a rendezők mint például, hogy az X-Faktor-hoz hasonlóan a zsűrik itt is mentor szerepet fognak betölteni. Weboldalunkon mindent megtudhatsz az új szabályokról, versenyzőkről, műsorvezetőkről és minden egyébről, amely a tehetségkutatóval kapcsolatos!

Nemzeti Tehetség Program

Nemzeti Tehetség Program

Az Országgyűlés tekintettel arra, hogy a tehetségek folyamatos segítése a nemzet egészének kiemelten fontos érdeke és feladata, 2008. december 4-én (a 126/2008-as számú) határozatával elfogadta a Nemzeti Tehetség Programot.

Szombat esti láz

Szombat esti láz

A Szombat esti láz az RTL Klub táncos showműsora, amelyben nyolc közismert ember lép a táncparkettre, hogy megmutassa tánctudását a közönségnek. Táncpartnereik a magyar elismert magyar táncosokból, valamint feltörekvő ifjú versenyzőkből (nagyrészt az előbbiek tanítványai) kerülnek ki.

Tehetségpont

Tehetségpont

Ezen a honlapon a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége működésével kapcsolatos híreket találja meg. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács jogi képviseletét a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége közhasznú egyesület látja el.

Tuti menü