Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek 2010-ből képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Érdekességek 2010-ből - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Érdekességek 2010-ből
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alexandra Burke debütáló albuma

Alexandra Burke debütáló albuma

Az énekesnőt már több szakmai elismerés is érte eddigi rövid karrierje során, jelölték Brit Awardsra legjobb kislemez kategóriában két számmal is (ezek a 'Hallelujah' és az X Factoros versenytársakkal együtt előadott 'Hero' című számok voltak). 2009-ben még egy MOBO jelölést is magának tudhatott, mint 'Legjobb feltörekvő angol tehetség'. A MOBO-díjat egyébként az Egyesült Királyság legjobb fekete zenét játszó tehetségei kapják.

Az a bizonyos X

Az a bizonyos X

A műsor nevében szereplő X betű azt a kis pluszt jelenti, amivel a show-ba jelentkezők többsége rendelkezik, amitől sztárrá válhat. Az X az extra szó rövidítése, tehát a show címe tulajdonképpen annyit tesz: extra faktor. A műsor célja - mint elődjének, a konkurens kereskedelmi adó által indított Megasztárnak is -, hogy jó hanggal megáldott, tehetséges énekeseket találjon, akikből sztárt faraghat.

Milliók fogják nézni

Milliók fogják nézni

Magyarországra érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora! Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licenszét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal - a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően - különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat.

Wikipédián

Wikipédián

A The X Factor egy brit televíziós tehetségkutató műsor, melyet az Egyesült Királyságban az ITV1, míg Írországban a TV3 közvetít. Az X Factor a korábbi Pop Idol tehetségkutatót váltotta, miután utóbbi műsort határozatlan ideig szüneteltették, leginkább amiatt, mert Simon Cowell saját műsor indítását tervezte, amelynek vetítési jogaival is rendelkezhet.

X Faktor, avagy légy az angolok kedvence

X Faktor, avagy légy az angolok kedvence

Sztárcsinálás felsőfokon. Alig ért véget Nagy-Britanniában a Britian's Got Talent cimű tehetségkutató műsor itt is van már egy újabb: X Factor címmel, ahol feltűnt egy 27 éves tanár Danyl Johnson, akiről már is a brit bulvár lapok tuti befutóként írnak, mint annak idején Susan Boyle-ról.

X-Faktor: nem álom a világsiker

X-Faktor: nem álom a világsiker

Megtörténhet a csoda! Magyar tehetségkutató győztese is beléphet a nemzetközi sztárok közé, és építhet világkarriert! Ahogy tette ezt Leona Lewis (24), a brit X-Faktor harmadik szériájának győztese, aki debütáló nagylemezéből azóta hétmillió példányt adott el, s első angolként felkerült az amerikai Billboard listájának élére.

Tuti menü