Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Janicsák Veca - X Faktor 2010 képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Janicsák Veca - X Faktor 2010 - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Janicsák Veca - X Faktor 2010
Keresés
Találatok száma - 4 db
Feljebb lépett egy lépcsővel Janicsák Veca

Feljebb lépett egy lépcsővel Janicsák Veca

Az X-Faktor legjobb női hangja eldöntötte, hogy felhagy a félplayback haknikkal, ehelyett igazi zenészekkel, háromfős együttesével járja az országot. Amikor vége lett az X-Faktornak, a tehetségkutatókban feltűnt énekesek félórás félplayback haknijaikkal járták az ország diszkóit. Az újdonsült sztárok rengeteg bulit csináltak végig ezzel a felállással, sokan közülük még most is CD-ről adják a zenét éneklésükhöz. Janicsák Veca azonban megelégelte ezt, és úgy döntött, új vizekre evez.

Hajtja magát Janicsák Veca

Hajtja magát Janicsák Veca

Ki sem látszik a munkából Janicsák Veca (22)! Az X-Faktorban ismertté vált énekesnő nagykoncertre készül, és egyszerre két klipet is forgat. A közönség eddig csak a színpadon élvezhette Veca előadását, de hamarosan már a zenetévékben is találkozhatnak vele. A klipek azonban nem a legtöbbször Vecához társított dalból, a Most múlik pontosan címűből készül, hanem két saját dalból.

Hol tart például Janicsák Veca?

Hol tart például Janicsák Veca?

Szeptember 3-án, ismét indul az X-Faktor. A show előző szezonjának hazai felfedezettjei országos hírnévre tettek szert: többen saját lemezt készítettek, videoklipet forgatnak, koncerteket adnak. Elgondolkodtató, vajon mi kell ahhoz, hogy ne tűnjenek el az annyit emlegetett celeb süllyesztőben? Elég tehetségesnek lenni, vagy ennél többre van szükség? Mennyire befolyásoló tényező a dobogós helyezés, és hogy boldogul egy fiatal nő a sztárok világában? Az X-Faktor előző döntőjébe három férfiénekes jutott, míg a nők közül a legtovább Janicsák Veca maradt versenyben. Kíváncsian várom a második rész alakulását, ahogy az előző széria felfedezettjei is legalább annyira izgulhatnak, hiszen várhatóan kevesebb figyelem jut majd nekik ezután. Több interjúban szó volt arról, milyen keményen kell dolgozniuk a nyerteseknek, hogy a figyelem középpontjában maradjanak. Ez Vecára is igaz: az utóbbi hónapokban saját dalok mellett az első klipjének forgatásán dolgozott, illetve lemezbemutató koncertre készül november 6-án. Az RTL Klubnak adott interjúban elmondta, külön szeretné választani a nagynyilvánosságot azoktól, akik kifejezetten iránta érdeklődnek. Ez utóbbi kör számára Veca Világa címmel létrehozott egy ún. valóságshow-t, amelynek keretében rövid tudósításokat tesz közzé karrierjéről, terveiről.

Janicsák Veca labirintusban

Janicsák Veca labirintusban

Janicsák Veca elkészítette első klipjét első hivatalos kislemez dalához a nemrég megjelent A második X - 10 vadonatúj felvétel! című lemezéről. Labirintus című új dalával és az ehhez forgatott, szeptemberben érkező klipjével mutatkozik be a nagyközönségnek, akik érzelmes dalain keresztül szerették meg Őt. A Labirintus viszont egy tempós szerzemény, amelynek alkotásában az énekesnő is tevékenyen részt vett, hiszen ahogy már ismerjük Őt, önmagát adja dalaiban, magára formálja a szerzők által letett anyagokat is.

Tuti menü