Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
X Faktor tutilap linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

X Faktor tutilap képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 59 db
A viccelődő termékmenedzser drámája

A viccelődő termékmenedzser drámája

Ha a Sziget kellemes meglepetése Prince lesz, akkor a kellemetlenebb a Gringo Sztárral, a Jazz+Azzal és a Rapülőkkel is fellépő wannabe popsztár, Geszti Péter koncertje volt. Az állandóan szerepelni és bizonyítani vágyó tehetséges termékmenedzser két és fél órás, számunkra érdektelen, ám sokak számára biztos sikeres és emlékezetes koncertet adott a Szigeten. A Gesztiválnak nem lett volna szabad megvalósulnia több okból sem. Sorba vesszük: Geszti Péter minden akarata ellenére sem lett közkincs a popkultúrában, a Szigetnek egyáltalán nem tesz jót egy ilyen főfellépő és igény sem volt rá. Áprilisban jött az elég meglepő hír, hogy a Sziget mínusz egyedik napját Geszti Péter szerzői életműve köré építik fel. Ezt a napot külföldiek mellett olyan magyarok töltötték meg, akik valószínűleg a Szigetre csak ezért az egy programért jönnek ki, így új célcsoportot szólított meg. Geszti egy hétre rá a szokásos, lehengerlő és irigylésre méltó magabiztosságával bejelentette, hogy új projektet hoz létre a Szigetig, a borzalmas nevű Gringo Sztárt...

Alexandra Burke (2008 győztes)

Alexandra Burke (2008 győztes)

Alexandra Burke az angol The X Factor című tehetségkutató ötödik szériájának győzteseként került be a köztudatba, az azóta elkészített három No1. kislemeze pedig kellően megerősítette a kibontakozó tehetség karrierjét.

Alexandra Burke debütáló albuma

Alexandra Burke debütáló albuma

Az énekesnőt már több szakmai elismerés is érte eddigi rövid karrierje során, jelölték Brit Awardsra legjobb kislemez kategóriában két számmal is (ezek a 'Hallelujah' és az X Factoros versenytársakkal együtt előadott 'Hero' című számok voltak). 2009-ben még egy MOBO jelölést is magának tudhatott, mint 'Legjobb feltörekvő angol tehetség'. A MOBO-díjat egyébként az Egyesült Királyság legjobb fekete zenét játszó tehetségei kapják.

American Idol

American Idol

Májustól az Animax nézői találkozhatnak az amerikai zenei tehetségkutatóval. Május 1-jétől, szombat esténként, 21.20-as kezdettel vetíti a Magyarországon több háztartásban este nyolctól látható Animax az American Idol-t. A 62 ország 200 millió otthonában 15 nyelven elérhető csatorna itthon a tehetségkutató nyolcadik évadját küldi képernyőre, feltehetően azzal a szándékkal, hogy a tinédzserek, fiatal felnőttek körében javítson közönségarányán. A nyolcadik széria az USA-ban 2009 tavaszán futott.

Annyira jó lesz az X - Factor, hogy még Geszti is földre zuhan

Annyira jó lesz az X - Factor, hogy még Geszti is földre zuhan

A X - Factor úgy tűnik, hogy fantasztikus sikereknek néz elébe, ugyanis Geszti Péter padlót fogott az énekesektől. Úgy adta elő magát az egyik fellépő, hogy Geszti egyszerűen kiesett a székéből. Bár a földre terülés igazi oka az volt, hogy a székének karfáján megnyomott egy gombot, minekután megszabadult tőle az ülőhelye. Az énekesek viszont valóban nagy lázba hozzák az X - Factor mentorát fantasztikus produkciójukkal, hiszen mindig kiváltanak valamilyen reakciót a szöveggyárosból.

Az a bizonyos X

Az a bizonyos X

A műsor nevében szereplő X betű azt a kis pluszt jelenti, amivel a show-ba jelentkezők többsége rendelkezik, amitől sztárrá válhat. Az X az extra szó rövidítése, tehát a show címe tulajdonképpen annyit tesz: extra faktor. A műsor célja - mint elődjének, a konkurens kereskedelmi adó által indított Megasztárnak is -, hogy jó hanggal megáldott, tehetséges énekeseket találjon, akikből sztárt faraghat.

Az X-Faktor győztese 2010: Vastag Csaba!

Az X-Faktor győztese 2010: Vastag Csaba!

A két döntős, Takács Nikolas és Vastag Csaba mentoraik kezét szorongatva, a közönség robaja kiséretében várja az eredmény kihirdetését. Megdöbbentő pillanatok: az érzések kiülnek mind a versenyzők, mind pedig a két mentor arcára. Vajon mi játszódott akkor le bennük, mire gondolhattak....ezt ma már számtalan nyilatkozatból tudjuk, sejtjük. A győztes Vastag Csaba - nézd újra a videót!

Borsodi Tehetségek

Borsodi Tehetségek

A "tölts fel, hogy letölthessünk" mozgalmunkkal azt szeretnénk elérni, hogy minden regisztrált tagunk töltsön fel képet, hanganyagot. Ugyanis a 2010-es év végén szeretnénk egy tehetségkutatót megszervezni!

Botrány Vastag Csaba koncertjén

Botrány Vastag Csaba koncertjén

Egy vállalhatatlan módon viselkedő fiatal lány zavarta meg Vastag Csaba (29) csütörtöki budapesti koncertjét. Az X-Faktor nyertesének fellépésén az első sorban lökdösődött a rajongókkal, a ­letört körme miatt üvöltözve panaszkodott, és zavarta az énekelni próbáló fiatalembert. Mint ­kiderült, a balhésan viselkedő lány nem más, mint Vastag Csaba sajtósa, S. Phaed­ra (24), aki alaposan kiverte a biztosítékot a rajongók köré­ben. A szemtanúk állítása szerint ittas állapotban randalírozott, miközben or­denáré módon ordítozva lejáratta azt az embert, akinek a hírnevét éppen neki kellene öregbítenie. A helyzetet a profi módon - és úriemberként - viselkedő énekes mentette meg, aki próbálta még azt is elviccelni, hogy Phaedra az ásványvizet sem adta a kezébe. Egy azóta már eltávolított bejegyzésben ugyanis arról is szó volt, hogy a részeg lány a szomjas Csaba előtt lengette az ásványvizes flakont, Úgysem éred el!' megjegyzés kíséretében...

Hirdetés
Feljebb lépett egy lépcsővel Janicsák Veca

Feljebb lépett egy lépcsővel Janicsák Veca

Az X-Faktor legjobb női hangja eldöntötte, hogy felhagy a félplayback haknikkal, ehelyett igazi zenészekkel, háromfős együttesével járja az országot. Amikor vége lett az X-Faktornak, a tehetségkutatókban feltűnt énekesek félórás félplayback haknijaikkal járták az ország diszkóit. Az újdonsült sztárok rengeteg bulit csináltak végig ezzel a felállással, sokan közülük még most is CD-ről adják a zenét éneklésükhöz. Janicsák Veca azonban megelégelte ezt, és úgy döntött, új vizekre evez.

Gengszterek a Margitszigeten

Gengszterek a Margitszigeten

A nyíregyházi siker után a három gengszter ezúttal a Margitszigeten állt színpadra. A beharangozott eső ellenére szép számmal érkeztek nézők a gengszter-show-ra, és végül az égiek is kegyesek voltak hozzánk. Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba és Hujber Ferenc újabb tárgyaláson van túl, melynek sikeréhez kétség sem fér. A bő kétórás koncert abszolút rendhagyó volt, hiszen több ez, mint élő-zenekaros kísérettel előadott dalok füzére. Aki járt már az elmúlt években MÁZS immáron szokásosnak nevezhető nyári nagykoncertjén, tudhatja, hogy soha nem elégedett meg önmagában azzal, hogy egy zenekarral kiáll a színpadra és énekel. Láttuk sportcsarnokba Las Vegast idéző hangulatban vagány sportautóval érkezni, láttuk egész kórust felvonultatni a színpadra és a pirotechnikával sem fukarkodott soha. Emellett minden alkalommal sztárvendégekkel együtt igyekezett a közönség kedvére tenni. Idén sem volt ez másképp. A nyíregyházi koncerthez hasonlóan Vastag Csaba, Hujber Ferenc, valamint a Kazár Pál vezette Dimenzió zenekar közreműködésével szórakoztatta a nagyérdeműt. Ezúttal az Y2K táncosai mellett step-táncosok is segítették őket...

Gesztivál

Gesztivál

Geszti Péterről sok mindent tudunk, hiszen életének popvilágban zajló része alaposan beszivárgott mindennapjainkba, felbukkan egy-egy idézet vagy a konyhai rádióból kiszűrődő dal formájában, amely réges-rég beivódott sejtjeinkbe. Péter a mínusz egyedik napon feldobta a labdát, hogy sokezres rajongótábora előtt mindezeket Gesztivál néven összegezze. Múlt és jelen idő egyben. Geszti nem csak abból a szempontból volt úttörő, hogy ő volt az első fellépő a fesztiválon, akinek neve betűiből ki lehetett rakni a Sziget szót és aki biztosra menve saját maga előzenekaraként lépett fel, de ezelőtt soha nem fordult még elő, hogy több transzparens volt a színpadon, mint a nézőtéren. Márpedig a Gringo Sztár - Geszti Péter legújabb, második koncertes formációja - épp így startolt: az első szám alatt, reflektorfényben masírozó statiszták hol a frontember arcképét, hol Rapülők-, Jazz meg Az- és GS-idézeteket, hol nagy rózsaszín betyárbajuszokat emeltek a magasba transzparenseiken. Persze nemcsak a látvány vitte el a produkciót (bár a pálinkás dalra együtt dülöngélő 40-50 táncos igencsak mutatós volt): a sziporkázó szövegeket le se tagadhatná a szerzőjük...

Hajtja magát Janicsák Veca

Hajtja magát Janicsák Veca

Ki sem látszik a munkából Janicsák Veca (22)! Az X-Faktorban ismertté vált énekesnő nagykoncertre készül, és egyszerre két klipet is forgat. A közönség eddig csak a színpadon élvezhette Veca előadását, de hamarosan már a zenetévékben is találkozhatnak vele. A klipek azonban nem a legtöbbször Vecához társított dalból, a Most múlik pontosan címűből készül, hanem két saját dalból.

Hetek óta alig alszik Nagy Feró

Hetek óta alig alszik Nagy Feró

Feró az utóbbi időben éjt nappallá téve dolgozik, hiszen vagy az új X-Faktor szereplőválogatásán vesz részt, vagy vidéken lép fel a Beatricével. Már javában válogatunk az X-Faktorra, és közben lemezbemutató koncertjeink is vannak...

Hírek 2011

Hírek 2011

Vélhetően friss hírekkel, nagyon friss hírekkel fog szolgálni ez az oldal a rajongók és a nézők számára. Minden, ami a műsorral kapcsolatos, legyen az a válogatások, versenyzők ellesett pillanatai adáson kívül, de a legemlékezetesebb adások felvételei is.

Hol tart például Janicsák Veca?

Hol tart például Janicsák Veca?

Szeptember 3-án, ismét indul az X-Faktor. A show előző szezonjának hazai felfedezettjei országos hírnévre tettek szert: többen saját lemezt készítettek, videoklipet forgatnak, koncerteket adnak. Elgondolkodtató, vajon mi kell ahhoz, hogy ne tűnjenek el az annyit emlegetett celeb süllyesztőben? Elég tehetségesnek lenni, vagy ennél többre van szükség? Mennyire befolyásoló tényező a dobogós helyezés, és hogy boldogul egy fiatal nő a sztárok világában? Az X-Faktor előző döntőjébe három férfiénekes jutott, míg a nők közül a legtovább Janicsák Veca maradt versenyben. Kíváncsian várom a második rész alakulását, ahogy az előző széria felfedezettjei is legalább annyira izgulhatnak, hiszen várhatóan kevesebb figyelem jut majd nekik ezután. Több interjúban szó volt arról, milyen keményen kell dolgozniuk a nyerteseknek, hogy a figyelem középpontjában maradjanak. Ez Vecára is igaz: az utóbbi hónapokban saját dalok mellett az első klipjének forgatásán dolgozott, illetve lemezbemutató koncertre készül november 6-án. Az RTL Klubnak adott interjúban elmondta, külön szeretné választani a nagynyilvánosságot azoktól, akik kifejezetten iránta érdeklődnek. Ez utóbbi kör számára Veca Világa címmel létrehozott egy ún. valóságshow-t, amelynek keretében rövid tudósításokat tesz közzé karrierjéről, terveiről.

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ördög Nóri életét gyermekkora óta végig kíséri a jó kislány imidzs. A népszerű televíziós műsorvezető anyukájával, Marikával Mórahalmon lapozgattuk a családi fotóalbumot. A delmagyar.hu gyermek- és babaszépségversenyében eddig közel 1000 fotót töltöttek fel csemetéikről olvasóink. Az öt kategóriában meghirdetett játékunkban a régi fényképek is előkerülnek, hiszen azok is nevezhetnek, akik már túl vannak a boldog gyermekéveken. Hogy minél többen kedvet kapjanak a játékhoz, ismert személyiségek vagy azok anyukáit is megkértük, hogy keressenek elő néhány képet a családi fotóalbumból. Elsőként Ördögné Gárgyán Máriához látogattunk el Mórahalomra - a homokháti kisváros tanárnénijét lánya, a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóri gyerekkoráról faggattuk...

Tuti menü