Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
X Faktor tutilap linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ismét - Megasztár [2. oldal]
részletek »

X Faktor tutilap képes leírás: Ismét - Megasztár [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 59 db
Ismét világsztárral dolgozott együtt Malek Miklós

Ismét világsztárral dolgozott együtt Malek Miklós

Yannit, a görög származású zongoristát, billentyűst és zeneszerzőt igazi legendaként ünneplik világszerte. Az X-Faktor egyik mentora, Malek Miklós és a szeptemberben Budapesten is fellépő világsztár, Yanni 5 közös dalt is írt a görög zenész legutóbbi, Truth Of Touch című albumára. 'Ric Wake, amerikai producer barátom hívott fel azzal, hogy nincs-e kedvem Yannival közös dalokat komponálni az új lemezére. Egyrészt azért esett rám a választás, mert már két éve is dolgoztunk együtt - akkor két közös dalt írtunk - másrészt nem áll messze tőlem a New Age zenei irányzat, amit Yanni játszik. Emellett megvan bennem a világzenei hozzáállás, minőség, ami abból is fakad, hogy Keletről jöttem és Nyugaton élek' - nyilatkozta a Los Angelesben élő zeneszerző, majd hozzátette: Yanni rendkívül népszerű világszerte.

Janicsák Veca labirintusban

Janicsák Veca labirintusban

Janicsák Veca elkészítette első klipjét első hivatalos kislemez dalához a nemrég megjelent A második X - 10 vadonatúj felvétel! című lemezéről. Labirintus című új dalával és az ehhez forgatott, szeptemberben érkező klipjével mutatkozik be a nagyközönségnek, akik érzelmes dalain keresztül szerették meg Őt. A Labirintus viszont egy tempós szerzemény, amelynek alkotásában az énekesnő is tevékenyen részt vett, hiszen ahogy már ismerjük Őt, önmagát adja dalaiban, magára formálja a szerzők által letett anyagokat is.

Karaoke verseny

Karaoke verseny

A Starworld Music School többfordulós karaoke versenyt hirdet amatőröknek és profiknak. Verseny kezdete: 2010. március. Versenykiirás és bővebb információt hamarosan itt is olvashatsz. (www.enekoktatas.hu, www.enekverseny.com). Info: +3670 591 8999

Kendőzetlenül mesélt válásáról az X-Faktor mentora

Kendőzetlenül mesélt válásáról az X-Faktor mentora

Geszti Péter ma már testvéreként tekint exfeleségére, Gryllus Dorkára. Geszti Péter a közelmúltban a Story magazinnak adott egy feltárulkozó interjút, melyben őszintén mesélt többek között Gryllus Dorkától való válásáról, magánéletéről és az apaság örömeiről. Mint ismeretes, a 47 éves énekes-dalszövegíró 2001 és 2006 között Gryllus Dorka férje volt, válásukat pedig saját bevallása szerint traumaként élte meg, ami alapjaiban változtatta meg személyiségét. Ma már sokkal türelmesebb - Az X-Faktor mentora nem titkolta el, hogy korábban sokkal türelmetlenebb volt, amit a mai napig nem nőtt ki egészen, ám érzelmi viszonyaiban azóta mégis sokkal türelmesebb...

Keresztes Ildikó igazán meglepő tettre szánta el magát

Keresztes Ildikó igazán meglepő tettre szánta el magát

Keresztes Ildikó lemezt készít, készül az X-Faktorra, fogathajtást tanul. Újabb hírességgel bővülhet a Nemzeti Vágta gárdája, miután az X-Faktor szókimondó mentora, Keresztes Ildikó is lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát a szeptember 18-ai Fogat Vágta sztárfutamán. A vagányságáról ismert énekesnő óriási megtiszteltetésnek érzi a versenyre való invitálást, noha a lovas világ még teljesen ismeretlen a számára. Az újdonság varázsa és a kihívás azonban felkeltette érdeklődését, ezért óvatosan ugyan, de belevágott a betanulásba.

Keresztes Ildikó kritizálta a Szigetet

Keresztes Ildikó kritizálta a Szigetet

Meglehetősen megdöbbentő ötlettel állt elő az X-Faktor egyik mentora, Keresztes Ildikó, aki a minap a Szigeten ünnepelte a születésnapját. Keresztes szerint egyre macerásabb a bejutás, és nagyon drága a Sziget, ezért lapunkon keresztül üzent a fesztivál szervezőinek. - Úgy gondolom, hogy ha Magyarországon van egy fesztivál, akkor elsősorban a magyar emberekre kellene gondolni. Nagyon jó, hogy sok külföldi jön, de évek óta arról beszélünk pályatársaimmal: felháborítónak tartjuk, hogy nem kapunk kedvezményes belépőjegyet mint zenészek. Ki kellene erre találni valamit! - tanácsolta Ildikó...

Keresztes Ildikó pánikba esett

Keresztes Ildikó pánikba esett

Majdnem lefújták az X - Faktor 2011 - es reklámfilmjének forgatását, mert Keresztes Ildikó pánikba esett. A tehetségkutató 47 éves női mentorán eluralkodott a halálfélelem, mert egy helikopterre kellett szállnia. Tartotta magát a stáb előtt, de miután levegőbe kaptak a gép propellerei, elsápadt, és mentor társait is megijesztette rosszullétével, akik azonnal kérték a leszállást a pilótától. Egyszer csak falfehér lett, és elkapta őt egy borzasztó érzés.

Keresztes Ildikó: Továbbra is az egyéniség a legfontosabb

Keresztes Ildikó: Továbbra is az egyéniség a legfontosabb

Számos fellépés, egy készülő album és szeptember 3-tól már az X-Faktor is színesíti az énekesnő életét...Mit adott neked az első X-Faktor? Rengeteget kaptam az X-Faktortól: remek mentortársakat, rendkívül profi stábot, sok tehetséget és szeretetteljes légkört. Valóban elmentél énekórát venni Nikolastól? Egyelőre még nem került sor az énekórára, de nagyon izgat, hogyan tanít Nikolas. Annyit tudok, hogy ősztől heti rendszerességgel áll majd a katedrán az X-Faktor kalapos tehetsége, ha időm engedi biztosan elmegyek hozzá. Eddigi tapasztalataid alapján mennyire erős az idei felhozatal? Színes az idei paletta is, tele van rengeteg csiszolatlan gyémánttal. Úgy vélem, továbbra is az egyéniség a legfontosabb. Ettől lesz majd igazán izgalmas a szombaton rajtoló tehetségkutató.

Király L. Norbi megtisztelve érzi magát

Király L. Norbi megtisztelve érzi magát

A Szigeten találkozott a sztártévé csapata az X.Faktor versenyzőjével, aki elárulta örömmel veszi az új és elmondása szerint megtisztelő kihívást, amit az RTL Klub kínál neki. Elterjedt a hír miszerint az X-Faktor résztvevője lesz az új széria műsorvezetője. A sztártévé riportere nem habozott kérdéseivel. 'X-Faktornak leszek a műsorvezetője, de nem a rendes adásban, hanem az internetes honlapon lesz egy ilyen sorozatocska vagy nem tudom minek nevezzem és abban leszek én. Amikor egy ilyen volumenü és egy ilyen nagy kaliberű műsornak a szerkesztői rád gondolnak, hogy szeretnék, hogy én vezessem a műsort az azért eléggé megtisztelő. Mikor felhívtak, néztem nagy szemekkel, hogy most frankón akkor tényleg én?, persze nagyon örültem neki, hiszen nagyon megtisztelő.' - mesélte a tabutv.hu riporterének Norbi, aki elmondása szerint, nagyban közrejátszott a választásban a Bravo Otto gálán lévő szereplése...

Hirdetés
Király L. Norbi: nem kellett volna

Király L. Norbi: nem kellett volna

Király L. Norbi nem tartja magát rajongónak, mégis kívülről fújja a dalokat, Dj Dominique pedig azon szerencsések közé tartozik, akik Michael Jackson közelébe juthattak. A sztárok összeállnak és megmutatják, milyen a Jacko-tánc magyar módra.Michael Jackson születésnapján, augusztus 29-én Budapest több pontján több száz táncos összeáll néhány percre és a Black or White című dalra eltáncolnak egy közös koreográfiát. A többségében amatőr táncosok hetek óta gyakorolnak, aki pedig nem tud részt venni az ingyenes próbákon, az internetre feltett videó alapján sajátíthatja el a tánclépéseket. Az esemény hivatalos DJ-je és az esti, Millenárison tartott ingyenes záróparti házigazdája DJ Dominique lesz, aki azt ígérte, jobbnál jobb Michael Jackson-dalokat játszik majd, valamint adja az alapot a hivatalos dalhoz. Tóth Gabi, Király L. Norbi és Ganxsta Zolee ugyanis együtt éneklik majd el a Black or white című számot...

Leona Lewis (2006 győztes)

Leona Lewis (2006 győztes)

Leona Louise Lewis (Islington, London, 1985. április 3.) brit pop- és R&énekesnő, aki a brit The X Factor című tehetségkutató műsor harmadik szériájának győztese lett 2006-ban. Első albuma, a Spirit világszerte 7 millió példányban kelt el.

Magabiztos díva - interjú Wolf Katival

Magabiztos díva - interjú Wolf Katival

Eddig azt hittem, hogy csak egy bizonyos korosztály szereti a zenémet... Kiváló hangú énekesnő, X-Faktoros CD-je aranylemez lett, Magyarországot képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon, és 2011-ben a VIVA Comet legjobb női előadójának is megválasztották. Fellépésről fellépésre jár, rajongói vannak a világ több országában, közben feleség és családanya. Ő nem más, mint Wolf Kati, aki exkluzív interjút adott nekünk.

Magyar Géniusz Portál

Magyar Géniusz Portál

A Géniusz tehetségsegítő képzésekről részletes tájékoztatást nyújtunk honlapunkon. A résztvevők számára térítésmentesen nyújtott képzések iránt érdeklődő csoportok igényeit felmérjük, hogy a képzéseket az Önök igényeinek megfelelően szervezhessük meg.

Malek elaludt forgatás közben

Malek elaludt forgatás közben

Malek Miklós élvezte, hogy az X-Faktor 2011 első reklámfilmjében helikopterrel utazik mentortársaival, mégis elaludt a fellegekben. Az Egyesült Államokban élő zeneszerző elpilledt a forgatás közben, szinte csak arra ébredt fel, hogy leszálltak a szerkezettel.

Megasztár

Megasztár

Idén is elstartol a Megasztár. Ezúttal a 6. széria keretein belül követhetik figyelemmel a nézők a jövő nagy tehetségeit hétről-hétre. Az előző 5 szériához képest sok minden a régiben maradt, de sok újítást is eszközölnek a rendezők mint például, hogy az X-Faktor-hoz hasonlóan a zsűrik itt is mentor szerepet fognak betölteni. Weboldalunkon mindent megtudhatsz az új szabályokról, versenyzőkről, műsorvezetőkről és minden egyébről, amely a tehetségkutatóval kapcsolatos!

Megasztár 3: Rúzsa Magdi

Megasztár 3: Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdolna vagy Rúzsa Magdi (Verbász, Jugoszlávia, ma: Szerbia, 1985. november 28.) magyar énekesnő. A TV2 Megasztár című tehetségkutató műsor 3. szériájának győzteseként vált népszerűvé. 2005-ben jelentkezett a Tv2 tehetségkutató műsorába, a Megasztár harmadik szériájába, amit 2006-ban meg is nyert. A boltokban megjelent az első Magdi nevéhez köthető kiadvány A döntőkben elhangzott dalok címmel, valamint első stúdió lemezét is piacra dobta 2006. november. 28-án Ördögi angyal címmel.

Megasztár 5: Tolvai Renáta

Megasztár 5: Tolvai Renáta

A Megasztár 5 hónapokon keresztül tartó válogatások, elődöntők, döntők után elérkezett legutolsó adásához, a Fináléhoz. A TV2 tehetségkutatójának ötödik szériájában rengeteg jó és kevésbé jó hangnak kellett megfordulnia, hogy végül kialakuljon a legjobb 13 versenyző névsora. Szíj Melinda múlt pénteki távozásával Tolvai Renáta és Kökény Attila küzdött meg a Fináléban.

Tuti menü