Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
X Faktor tutilap linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Milliók - Vastag [3. oldal]
részletek »

X Faktor tutilap képes leírás: Milliók - Vastag [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 59 db
Milliók fogják nézni

Milliók fogják nézni

Magyarországra érkezik Anglia legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora! Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licenszét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal - a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően - különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat.

Nagy Feró soha nem felejti el, mit tettek velük Tatán

Nagy Feró soha nem felejti el, mit tettek velük Tatán

Immár több mint négy évtizede százezrek, az X-Faktor című tehetségkutató tévéműsor óta pedig milliók ismerik, szeretik Nagy Ferót. Augusztusban Tatán és Tatabányán is találkozhat vele a közönség. - Hogyan telik a nyár? Mennyi volt augusztusig a munka, mennyi a pihenés, mennyi a szórakozás? - Munka az van bőven, pihenésről szó sincs, hála a jó istennek... Most éppen egy mikrobuszban ülök, Erdélyből jövünk hazafelé, Sirokra tartunk. A szórakozás szerencsére megvan mindennap. Annak tartom, amit csinálok.

Nagy Feró: Engem csak ne fagyasszanak le!

Nagy Feró: Engem csak ne fagyasszanak le!

Nagy Ferónak esze ágában sincs követni az X-Factor atyjának ötletét, aki néhány nappal azzal a különös bejelentéssel borzolta fel a kedélyeket, hogy hibernáltatná magát halála után, hátha egyszer újraéleszthetik. Jócskán felborzolta a minap a kedélyeket Simon Cowell kijelentése, miszerint az X-Factor kitalálója és jogtulajdonosa elhatározta, halála után lefagyasztatja magát, hogy ha néhány száz év múlva az orvostudomány odáig jut, akkor majd feléleszteti magát jól, és ott fog élni az ük-ük-ükunokáival...

Nemzeti Tehetség Program

Nemzeti Tehetség Program

Az Országgyűlés tekintettel arra, hogy a tehetségek folyamatos segítése a nemzet egészének kiemelten fontos érdeke és feladata, 2008. december 4-én (a 126/2008-as számú) határozatával elfogadta a Nemzeti Tehetség Programot.

Ördög Nóra felveheti a magassarkút, egyedül X-Faktorozik

Ördög Nóra felveheti a magassarkút, egyedül X-Faktorozik

Zajos találgatások után végre bejelentette az RTL Klub: Ördög Nóra egyedül vezeti majd az X-Faktor soron következő szériáját. A döntés eleinte Nórit is megdöbbentette, de már hozzászokott a gondolathoz. Amióta Sebestyén Balázs bejelentette, hogy meg kellett válni egy számára nagyon kedves műsortól, az X-Faktortól, azóta mennek a találgatások, a csatorna kit rak ördög Nóra mellé. A műsorvezető Csillag születik társa, Nagy Sanyi neve is felmerült ugyan, de az utóbbi napokban már arról is beszéltek, hogy az előző széria egyik versenyzőjét, énekesét, Király L. Norbit bízzák meg ezzel a nemes feladattal. A jelek szerint azonban hiába a találgatások, az RTL Klub szinte mindenkit hülyére vett, hiszen szinte a kezdetektől tudták, hogy Nóri egyedül is megállja a helyét.

Ördög Nórának egyedül kell boldogulnia

Ördög Nórának egyedül kell boldogulnia

Hamarosan újra lehet hétről-hétre izgulni egy-egy versenyzőért, és persze szavazni! Nemsokára indul az X-Faktor újabb szériája. Sok minden, csakúgy, mint tavaly, most is titok. Az nem, hogy már javában forgatják a műsor első részeit. És néhány napja az sem, hogy Ördög Nóra egyedül vezeti az X-Faktort.

Shayne Ward (2005 győztes)

Shayne Ward (2005 győztes)

Shayne Ward lett 2005 decemberben a The X Factor című valóságshow nyertese. A Megasztárhoz hasonló könnyűzenei tehetségkutató döntőjét 2005 december elején 8, 85 millióan nézték főműsoridőben, ami azt jelenti, hogy az éppen tévét néző britek 43,7 százaléka ezt a műsort választotta aznap estére, ezzel a műsor olyan népszerű programokat előzött meg, mint például a Helyszínelők Ez az elaprózott, több tucat nagy és több száz kisebb szereplőt magában foglaló angol tévés piacon kiemelkedőnek számít.

Szenzáció! Király L. Norbi és Ördög Nóra együtt

Szenzáció! Király L. Norbi és Ördög Nóra együtt

Egyszer már bizonyított konferálás terén, ezért most az X-Faktor műsorvezetői posztjáért tárgyal az RTL Klubbal. Koncertjei telt házasak, rajongói imádják, lemeze jól fogy, és most újabb hihetetlen lehetőséghez juthat Király L. Norbert az RTL Klub-nál - írja a Borsonline. Az X-Faktor előtt még titkárként dolgozott, ma már befutott énekes-showman, és egyik felkérést kapja a másik után. Király L. Norbert karrierje sínen van, és most még jobban megalapozhatja, új szerepkörben is kipróbálhatja magát. A Bravo ottogálán már részt vett műsorvezetőként, és ez a debütálása olyan jól sikerült, hogy az RTL Klubnál is felfigyeltek rá. A lap információi szerint ő lesz Ördög Nóra műsorvezetőtársa az X-Faktor második szériájában...

Szombat esti láz

Szombat esti láz

A Szombat esti láz az RTL Klub táncos showműsora, amelyben nyolc közismert ember lép a táncparkettre, hogy megmutassa tánctudását a közönségnek. Táncpartnereik a magyar elismert magyar táncosokból, valamint feltörekvő ifjú versenyzőkből (nagyrészt az előbbiek tanítványai) kerülnek ki.

Hirdetés
Sztárok után magának ír lemezt Malek Miklós

Sztárok után magának ír lemezt Malek Miklós

Csak a tehetségek és nem a lányok között válogat az Amerikából ismét hazatért ifjabb Malek Miklós, akinek végleg elfoglalta szívét lengyel barátnője. Az X-Faktor mellet saját lemezén is dolgozik...Azt hihettük, még egyszer nem hagyja ott tengerentúli karrierjét a magyar X-Faktorért. Miért vállalta újra a mentorkodást? - Miért ne vállaltam volna?! Az X-Faktor ma az egyik, ha nem a legérdekesebb zenei tehetségkutató formátum. Nagyon szerettem együtt dolgozni a mentortársaimmal, a stábbal és a csapatokkal. Egy zenei producernek nagyon izgalmas dolog ennyi tehetséget meghallgatni, válogatni a kendermagban, ezért nagyon örültem, amikor kiderült, hogy idén is számít ránk az RTL Klub. Szerencsére sikerült összeegyeztetni az amerikai munkaimmal.

Takács Nikolas hivatalos weboldala

Takács Nikolas hivatalos weboldala

Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal együtt zenélhetett. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult az X-Faktor versenyen, hogy az egész ország megismerhesse őt. Nikolas egészen a nagydöntőig vitte, ahol a 2. hely lett az övé. Az X-Faktor befejezése jelentette az első album megjelenését számára, kiadták az 'Az első X - 10 dal az élő showból' elnevezésű lemezét, és külön öröm, hogy az ő lemeze állt sokáig az első helyen a Mahasz Top 40-es listáján és hogy dupla platinalemez lett - 35 000 példány! Nikolas számára megvalósult az az álom, amit megálmodott magának. Az lett, amit mindig is szeretett volna csinálni és amihez ért: Énekes.

Takács Nikolas meglepődött

Takács Nikolas meglepődött

Szülővárosában lépett fel az X-Faktor sztárja, aminek nemcsak rajongói örülhettek, a koncert igazából születésnapi ajándék volt édesapjának. A nagy meglepetés mégis Nikolast érte. Épp édesapja 43. születésnapjára sikerült összehozni Takács Nikolas galántai koncertjét, ami így több volt, mint egyszerű fellépés. A sztárnak köszönhetően ráadásul a szlovákiai városban is felpezsdült egy éjszakára az élet: hatezer ember jelent meg a koncerten, az énekes szerint 1972 óta nem volt ekkora tömeg egyszerre egy helyen a városban - így valódi történelmet írt a megjelenésével. A hazaérkezésre persze egy teljes hónapot kellett az X-Faktor sztárjának és családjának is várnia, mostanában Nikolast annyi helyre hívják, hogy ritkán jut el szülővárosába. Épp ezért a koncertet nem a próba és a ráhangolódás előzte meg, hanem egy kellemes családi ebéd...

Takács Nikolas minden álma teljesül!

Takács Nikolas minden álma teljesül!

Szívből jövő mosoly, csillogó tekintet, átgondolt mondatok... Takács Nikolas civilben is éppolyan derűs, mint ahogy X-Faktor színpadán megismerhettük. Ám az élete rengeteget változott a műsor óta! Hogy érzed magad fél évvel az X-Faktor után? - Amit kívántam a műsor alatt, az mind teljesült... Lehetőségem van énekelni, és van is kinek, hiszen rengeteg szeretetet kapok a közönségtől! Úgy tűnik, szimpatikus vagyok az embereknek, ami nagyon fontos számomra, mert nem szerettem volna, ha a külsőm vagy esetleg a kalap miatt beképzeltnek hittek volna. Örök álmodozó voltam, vagyok, úgyhogy akadnak még vágyaim, de lépésről lépésre haladok. Megvalósult az első saját nagykoncertem, ahol végre átéltem azt, amit már annyiszor elképzeltem. Most tudatosult bennem, hogy valóban ez az, amit csinálni szeretnék.

Tehetségpont

Tehetségpont

Ezen a honlapon a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács és a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége működésével kapcsolatos híreket találja meg. A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács jogi képviseletét a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége közhasznú egyesület látja el.

Újabb titkos tetoválásokat tervez Király L. Norbi

Újabb titkos tetoválásokat tervez Király L. Norbi

Sokan vélték úgy, hogy a kaposvári Király L. Norbertnek semmi keresnivalója nem volt az X-faktorban, és a műsor után el is fog tűnni a média hatalmas színpadáról. De Norbi maradt, és őrjöngő és sikoltozó rajongókat hagyva maga után járja az országot. A címlapok állandó szereplője lett, szinte minden lélegzetvételéről hírt adnak, de őt ez egyáltalán nem zavarja. - Miért kellene, hogy zavarjon? Egyáltalán nem érzem tehernek a nyilvánosságot, és az sem érdekel, hogy beszámolnak arról is, hogy lett egy új tetoválásom. Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Újabb utódra vágyik Nagy Feró

Újabb utódra vágyik Nagy Feró

Nagy Ferónak van három felnőtt gyermeke. Az első házasságából egy lány, majd a következő kapcsolatából két fiú. Most újra szeretné érezni a babavárás örömét a 65 éves X - Faktor mentor. Egy kislányra vágyik nagyon. A húsz évvel fiatalabb kedvese, Ági is fogékony az ötletre, amit a közös, romantikus nyaralás is felerősített bennük, Milánóban. Az énekes fiai még úgy érzik, hogy nem érkezett el annak az ideje, hogy unokákkal ajándékozzák meg apjukat, úgyhogy Feró határozottsággal vállalna egy újabb kisbabát, ha a gyerekei még ennyire inaktívak.

Vastag Csaba gengszterkalap alá kerül

Vastag Csaba gengszterkalap alá kerül

Úgy tűnik gengszter lesz Vastag Csaba két közismert színész-énekesekkel, Hujber Ferenccel, és Mészáros Árpáddal. Hogy mi történik velük? A Barátok közt megihlette őket, mert egy forgatás során kitalálták, hogy klassz lenne nekik egy közös produkció készítése, amivel azt akarják nyomatékosítani, hogy van lelkük a gengsztereknek is. Ez egy baráti összefogás Vastag Csaba szerint, mert Zsolt, és Feri több éves ismeretséggel jó barátja a fiatal énekesnek...

Tuti menü