Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Keresztes Ildikó - mentor képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Keresztes Ildikó - mentor - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Keresztes Ildikó - mentor
Keresés
Találatok száma - 4 db
Keresztes Ildikó igazán meglepő tettre szánta el magát

Keresztes Ildikó igazán meglepő tettre szánta el magát

Keresztes Ildikó lemezt készít, készül az X-Faktorra, fogathajtást tanul. Újabb hírességgel bővülhet a Nemzeti Vágta gárdája, miután az X-Faktor szókimondó mentora, Keresztes Ildikó is lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát a szeptember 18-ai Fogat Vágta sztárfutamán. A vagányságáról ismert énekesnő óriási megtiszteltetésnek érzi a versenyre való invitálást, noha a lovas világ még teljesen ismeretlen a számára. Az újdonság varázsa és a kihívás azonban felkeltette érdeklődését, ezért óvatosan ugyan, de belevágott a betanulásba.

Keresztes Ildikó kritizálta a Szigetet

Keresztes Ildikó kritizálta a Szigetet

Meglehetősen megdöbbentő ötlettel állt elő az X-Faktor egyik mentora, Keresztes Ildikó, aki a minap a Szigeten ünnepelte a születésnapját. Keresztes szerint egyre macerásabb a bejutás, és nagyon drága a Sziget, ezért lapunkon keresztül üzent a fesztivál szervezőinek. - Úgy gondolom, hogy ha Magyarországon van egy fesztivál, akkor elsősorban a magyar emberekre kellene gondolni. Nagyon jó, hogy sok külföldi jön, de évek óta arról beszélünk pályatársaimmal: felháborítónak tartjuk, hogy nem kapunk kedvezményes belépőjegyet mint zenészek. Ki kellene erre találni valamit! - tanácsolta Ildikó...

Keresztes Ildikó pánikba esett

Keresztes Ildikó pánikba esett

Majdnem lefújták az X - Faktor 2011 - es reklámfilmjének forgatását, mert Keresztes Ildikó pánikba esett. A tehetségkutató 47 éves női mentorán eluralkodott a halálfélelem, mert egy helikopterre kellett szállnia. Tartotta magát a stáb előtt, de miután levegőbe kaptak a gép propellerei, elsápadt, és mentor társait is megijesztette rosszullétével, akik azonnal kérték a leszállást a pilótától. Egyszer csak falfehér lett, és elkapta őt egy borzasztó érzés.

Keresztes Ildikó: Továbbra is az egyéniség a legfontosabb

Keresztes Ildikó: Továbbra is az egyéniség a legfontosabb

Számos fellépés, egy készülő album és szeptember 3-tól már az X-Faktor is színesíti az énekesnő életét...Mit adott neked az első X-Faktor? Rengeteget kaptam az X-Faktortól: remek mentortársakat, rendkívül profi stábot, sok tehetséget és szeretetteljes légkört. Valóban elmentél énekórát venni Nikolastól? Egyelőre még nem került sor az énekórára, de nagyon izgat, hogyan tanít Nikolas. Annyit tudok, hogy ősztől heti rendszerességgel áll majd a katedrán az X-Faktor kalapos tehetsége, ha időm engedi biztosan elmegyek hozzá. Eddigi tapasztalataid alapján mennyire erős az idei felhozatal? Színes az idei paletta is, tele van rengeteg csiszolatlan gyémánttal. Úgy vélem, továbbra is az egyéniség a legfontosabb. Ettől lesz majd igazán izgalmas a szombaton rajtoló tehetségkutató.

Tuti menü