Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Malek Miklós - mentor képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Malek Miklós - mentor - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Malek Miklós - mentor
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ismét világsztárral dolgozott együtt Malek Miklós

Ismét világsztárral dolgozott együtt Malek Miklós

Yannit, a görög származású zongoristát, billentyűst és zeneszerzőt igazi legendaként ünneplik világszerte. Az X-Faktor egyik mentora, Malek Miklós és a szeptemberben Budapesten is fellépő világsztár, Yanni 5 közös dalt is írt a görög zenész legutóbbi, Truth Of Touch című albumára. 'Ric Wake, amerikai producer barátom hívott fel azzal, hogy nincs-e kedvem Yannival közös dalokat komponálni az új lemezére. Egyrészt azért esett rám a választás, mert már két éve is dolgoztunk együtt - akkor két közös dalt írtunk - másrészt nem áll messze tőlem a New Age zenei irányzat, amit Yanni játszik. Emellett megvan bennem a világzenei hozzáállás, minőség, ami abból is fakad, hogy Keletről jöttem és Nyugaton élek' - nyilatkozta a Los Angelesben élő zeneszerző, majd hozzátette: Yanni rendkívül népszerű világszerte.

Malek elaludt forgatás közben

Malek elaludt forgatás közben

Malek Miklós élvezte, hogy az X-Faktor 2011 első reklámfilmjében helikopterrel utazik mentortársaival, mégis elaludt a fellegekben. Az Egyesült Államokban élő zeneszerző elpilledt a forgatás közben, szinte csak arra ébredt fel, hogy leszálltak a szerkezettel.

Sztárok után magának ír lemezt Malek Miklós

Sztárok után magának ír lemezt Malek Miklós

Csak a tehetségek és nem a lányok között válogat az Amerikából ismét hazatért ifjabb Malek Miklós, akinek végleg elfoglalta szívét lengyel barátnője. Az X-Faktor mellet saját lemezén is dolgozik...Azt hihettük, még egyszer nem hagyja ott tengerentúli karrierjét a magyar X-Faktorért. Miért vállalta újra a mentorkodást? - Miért ne vállaltam volna?! Az X-Faktor ma az egyik, ha nem a legérdekesebb zenei tehetségkutató formátum. Nagyon szerettem együtt dolgozni a mentortársaimmal, a stábbal és a csapatokkal. Egy zenei producernek nagyon izgalmas dolog ennyi tehetséget meghallgatni, válogatni a kendermagban, ezért nagyon örültem, amikor kiderült, hogy idén is számít ránk az RTL Klub. Szerencsére sikerült összeegyeztetni az amerikai munkaimmal.

Tuti menü