Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ördög Nóri - műsorvezető képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Ördög Nóri - műsorvezető - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Ördög Nóri - műsorvezető
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ilyen volt az angyali Ördög Nóri - fotóalbummal

Ördög Nóri életét gyermekkora óta végig kíséri a jó kislány imidzs. A népszerű televíziós műsorvezető anyukájával, Marikával Mórahalmon lapozgattuk a családi fotóalbumot. A delmagyar.hu gyermek- és babaszépségversenyében eddig közel 1000 fotót töltöttek fel csemetéikről olvasóink. Az öt kategóriában meghirdetett játékunkban a régi fényképek is előkerülnek, hiszen azok is nevezhetnek, akik már túl vannak a boldog gyermekéveken. Hogy minél többen kedvet kapjanak a játékhoz, ismert személyiségek vagy azok anyukáit is megkértük, hogy keressenek elő néhány képet a családi fotóalbumból. Elsőként Ördögné Gárgyán Máriához látogattunk el Mórahalomra - a homokháti kisváros tanárnénijét lánya, a népszerű televíziós műsorvezető, Ördög Nóri gyerekkoráról faggattuk...

Ördög Nóra felveheti a magassarkút, egyedül X-Faktorozik

Ördög Nóra felveheti a magassarkút, egyedül X-Faktorozik

Zajos találgatások után végre bejelentette az RTL Klub: Ördög Nóra egyedül vezeti majd az X-Faktor soron következő szériáját. A döntés eleinte Nórit is megdöbbentette, de már hozzászokott a gondolathoz. Amióta Sebestyén Balázs bejelentette, hogy meg kellett válni egy számára nagyon kedves műsortól, az X-Faktortól, azóta mennek a találgatások, a csatorna kit rak ördög Nóra mellé. A műsorvezető Csillag születik társa, Nagy Sanyi neve is felmerült ugyan, de az utóbbi napokban már arról is beszéltek, hogy az előző széria egyik versenyzőjét, énekesét, Király L. Norbit bízzák meg ezzel a nemes feladattal. A jelek szerint azonban hiába a találgatások, az RTL Klub szinte mindenkit hülyére vett, hiszen szinte a kezdetektől tudták, hogy Nóri egyedül is megállja a helyét.

Ördög Nórának egyedül kell boldogulnia

Ördög Nórának egyedül kell boldogulnia

Hamarosan újra lehet hétről-hétre izgulni egy-egy versenyzőért, és persze szavazni! Nemsokára indul az X-Faktor újabb szériája. Sok minden, csakúgy, mint tavaly, most is titok. Az nem, hogy már javában forgatják a műsor első részeit. És néhány napja az sem, hogy Ördög Nóra egyedül vezeti az X-Faktort.

Tuti menü