Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takács Nicolas - X Faktor 2010 képes leírás - X Faktor tutilap.tlap.hu
részletek »

Takács Nicolas - X Faktor 2010 - X Faktor tutilap.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: xfaktor.tlap.hu » Takács Nicolas - X Faktor 2010
Keresés
Találatok száma - 3 db
Takács Nikolas hivatalos weboldala

Takács Nikolas hivatalos weboldala

Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal együtt zenélhetett. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult az X-Faktor versenyen, hogy az egész ország megismerhesse őt. Nikolas egészen a nagydöntőig vitte, ahol a 2. hely lett az övé. Az X-Faktor befejezése jelentette az első album megjelenését számára, kiadták az 'Az első X - 10 dal az élő showból' elnevezésű lemezét, és külön öröm, hogy az ő lemeze állt sokáig az első helyen a Mahasz Top 40-es listáján és hogy dupla platinalemez lett - 35 000 példány! Nikolas számára megvalósult az az álom, amit megálmodott magának. Az lett, amit mindig is szeretett volna csinálni és amihez ért: Énekes.

Takács Nikolas meglepődött

Takács Nikolas meglepődött

Szülővárosában lépett fel az X-Faktor sztárja, aminek nemcsak rajongói örülhettek, a koncert igazából születésnapi ajándék volt édesapjának. A nagy meglepetés mégis Nikolast érte. Épp édesapja 43. születésnapjára sikerült összehozni Takács Nikolas galántai koncertjét, ami így több volt, mint egyszerű fellépés. A sztárnak köszönhetően ráadásul a szlovákiai városban is felpezsdült egy éjszakára az élet: hatezer ember jelent meg a koncerten, az énekes szerint 1972 óta nem volt ekkora tömeg egyszerre egy helyen a városban - így valódi történelmet írt a megjelenésével. A hazaérkezésre persze egy teljes hónapot kellett az X-Faktor sztárjának és családjának is várnia, mostanában Nikolast annyi helyre hívják, hogy ritkán jut el szülővárosába. Épp ezért a koncertet nem a próba és a ráhangolódás előzte meg, hanem egy kellemes családi ebéd...

Takács Nikolas minden álma teljesül!

Takács Nikolas minden álma teljesül!

Szívből jövő mosoly, csillogó tekintet, átgondolt mondatok... Takács Nikolas civilben is éppolyan derűs, mint ahogy X-Faktor színpadán megismerhettük. Ám az élete rengeteget változott a műsor óta! Hogy érzed magad fél évvel az X-Faktor után? - Amit kívántam a műsor alatt, az mind teljesült... Lehetőségem van énekelni, és van is kinek, hiszen rengeteg szeretetet kapok a közönségtől! Úgy tűnik, szimpatikus vagyok az embereknek, ami nagyon fontos számomra, mert nem szerettem volna, ha a külsőm vagy esetleg a kalap miatt beképzeltnek hittek volna. Örök álmodozó voltam, vagyok, úgyhogy akadnak még vágyaim, de lépésről lépésre haladok. Megvalósult az első saját nagykoncertem, ahol végre átéltem azt, amit már annyiszor elképzeltem. Most tudatosult bennem, hogy valóban ez az, amit csinálni szeretnék.

Tuti menü